de-ontmoeting

Zondagse Ontmoeting 

We komen elke zondag bij elkaar en drinken dan eerst samen een kopje koffie/thee, omdat we relaties belangrijk vinden. Om 10:15u is er een tijd van aanbidding voor God, Jezus en de Heilige Geest door samen te zingen. Vervolgens is er een preek, die gebaseerd is op de Bijbel en die aansluit bij ons leven van alledag. Tijdens de Ontmoeting is er gelegenheid om gebed te ontvangen.

Tot slot drinken we nog een kopje koffie/thee.

We willen een plek zijn waar je God kunt ontmoeten, en waar je je thuis zult voelen. We hopen dat je een groep mensen vindt die Jezus’ liefde handen en voeten probeert te geven.

Onze Ontmoetingen zijn informeel, waarbij we graag willen dat God centraal staat. Kom zoals je bent!

 

 

vineyard-kids

Vineyard Kids

Wij vinden kinderen belangrijk. Ze maken deel uit van de kerk van vandaag én die van de toekomst!
Daarom worden kinderen tijdens de Ontmoeting actief betrokken bij het eerste gedeelte van de aanbidding. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen op hun eigen manier God kunnen aanbidden, samen met de volwassenen.

Daarna is er voor de kinderen van de basisschool een apart programma waarin we de verhalen uit de Bijbel vertellen en de principes van het Koninkrijk van God uitleggen. Het is ons verlangen dat kinderen een eigen keuze voor Jezus zullen maken.

Voor kinderen van 0-4 jaar is er zorg en een programma van spelen, zingen en knutselen vanaf 10.00u. 

 

 

De vrijdagse Ontmoeting voor tieners & jongeren

De vrijdagse Ontmoeting voor tieners & jongeren

De tieners (12-16) en jongeren (16-22) komen elke veertien dagen afwisselend op vrijdagavond bij elkaar. Zij hebben dan een tijd van aanbidding en daarna een programma met onderwijs, maar er is ook ruimte voor ontspanning.
Buiten de vrijdagavonden om gaan zij onder andere naar Opwekking, Soul Survivor en de EO jongerendag. Heb je zin om ook deel te worden van deze groep, welkom! Voor meer info, klik hier

 

 

de-ontmoeting-in-kleine-groepen

De Ontmoeting in kleine groepen

Doordeweeks ontmoeten we elkaar in kleine groepen, ook wel kringen genoemd. Hierdoor kunnen we meer betrokken zijn bij elkaar en er voor elkaar zijn. Tijdens de kringen zoeken we samen God; we willen van Hem horen. We bidden, helpen elkaar de Bijbel beter te begrijpen en uit te leven. Deze Ontmoetingen zijn tweemaal per maand, meestal bij iemand thuis. Er is een groep die overdag samenkomt en er zijn groepen die ’s avonds bijeen komen. Net wat jij wilt!

 

 

vineyard-cafe

De Ontmoeting in het Vineyard Cafe

Elke tweede zondag van de maand opent het Vineyard Cafe zijn deuren voor een heerlijke (gratis) lunch, voor een ieder die daar zin in heeft! Kom je ook? Om 12:30 na de Ontmoeting.

 

 

de-ontmoeting-voor-nieuwe-mensen

De Ontmoeting voor nieuwe mensen

Ben je nieuw in Vineyard Dieren en wil je ons beter leren kennen? Leuk, wij jou ook!

Graag ontmoeten we je bij de Visie cursus, waar we vertellen over onze visie, missie, waarden, kortom alles wat we belangrijk vinden en te maken heeft met wie we zijn.
Ook leer je de mensen achter de visie kennen en kom je in contact met andere nieuwkomers. Tijdens de cursus leggen we verder uit hoe de Vineyard in Dieren is ontstaan en hoe de gemeente praktisch in elkaar steekt, met onder andere verschillende taakgroepen, kringen en hoe je daar deel van kunt worden.